خطا؛
مرورگر شما جاوا اسکریپت را پشتیبانی نمیکند. از جدیدترین مرورگرهای گوگل کروم یا فایرفاکس استفاده فرمایید.
و یا از تنظیمات مرورگر خود آن را فعال نمایید.
مهمان
اگر قبلا ثبت نام کرده اید از این قسمت وارد ناحیه کاربری خود شوید
ورود
به منظور استفاده از تمامی امکانات سامانه و مشاهده تمامی محتوای آموزشی و شرکت در آزمون های ارزیابی در سامانه ثبت نام فرمایید
ثبت نام
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید؟
کد فعالسازی دریافت کرده اید؟
سامانه یکپارچه
توســـیف
مدیریت آموزش مجازی
ورود کاربر
راه اندازی سامانه مدیریت آموزش مجازی دانشگاه صنعتی شاهرود
منتشر شده در 9:30 ,1399/6/14
تعداد مشاهده 1144 بار
دانشگاه صنعتی شاهرود یکی از دانشگاههای دولتی ایران سامانه مدیریت آموزش مجازی را راه اندازی نمود
دانشگاه صنعتی شاهرود یکی از دانشگاههای دولتی ایران است که در شهرستان شاهرود در استان سمنان واقع شدهاست.
این دانشگاه بهعنوان اولین دانشگاه تأسیسشده در استان سمنان، هماکنون با بیش از ۱۱۷۰۰ دانشجو و ۳۴۰ عضو هیئت علمی، دارای بیشترین دانشجوی فنیمهندسی در استان سمنان است. ظرفیت پذیرش سالانه دانشجو در دانشگاه صنعتی شاهرود بیش از ۲۴۰۰ نفر است که جمعاً در ۱۴۶ رشته (۴۰ رشته در مقطع دکتری، ۷۶ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته در مقطع کارشناسی) تحصیل میکنند. این دانشگاه دارای ۱۴ دانشکده و ۴ پردیس به نامهای پردیس مرکزی، پردیس صنعت و فناوریهای نوین، پردیس مهندسی کشاورزی و پردیس معدن آموزشی میباشد که در زمینی به مساحت بالغ بر ۱۸۲ هکتار گسترده شدهاند.
این دانشگاه با شیوع ویروس کرونا برگزاری کلاس های حضوری را در دانشگاه به مصلحت ندانسته و آموزش غیرحضوری را در دستور کار قرار داد و سامانه يكپارچه مديريت يادگيری (LMS) جدید را به عنوان یک سامانه ممتاز راه اندازی نمود.
بطوریکه در نیمه دوم تیر ماه سال 1399، اقدامات برای تهیه سخت افزار و نرم افزار لازم جهت راه اندازی سامانه متمرکز آموزش الکترونیکی انجام گرفت و از نیمه دوم شهریورماه سامانه جامع مدیریت آموزش مجازی به آدرس
lms.shahroodut.ac.ir
به طور رسمی مورد بهره برداری قرار گرفت.
این نرم افزار که بر اساس نیازمندی های دانشگاه تهیه و راه اندازی شد، ابتدا با سه سرور سخت افزاری وارد مدار شد و در ادامه به منظور افزایش ظرفیت سامانه و ارائه خدمات گسترده تر، از سرورهای پرقدرت نظیر HPC نیز استفاده شد.
از جمله امکانات این سامانه، کلاس های آنلاین می¬ باشد و باتوجه به اینکه سامانه آموزش الکترونیکی به طور همزمان ده ها کلاس درس و جلسات آنلاین را پشتیبانی می نماید، پایداری و امنیت سرورها موضوع بسیار مهمی است. لذا با کلاستر شدن مجموعه کامپیوترهایی که در اختیار سامانه آموزش الکترونیکی قرار داشتند، سرورهای مجازی نیز راه اندازی شد که در نتیجه علاوه بر افزایش رضایتمندی کاربران آموزش مجازی، ظرفیت ارائه خدمات همزمان نیز به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.
از جمله دغدغه های دیگر دانشگاه در خصوص برگزاری آزمون بوده که تلاش های زیادی برای تسهیل در طرح سوال توسط استاد و نیز مدیریت در برگزاری آزمون انجام شده است. به نحوی که استاد قادر است انواع سئوالات تستی، تشریحی و ترکیبی را به صورت فارسی و انگلیسی (چپ چین و راست چین شدن متن) طرح نماید.
با توجه به گستردگی این نرم افزار، برخی دیگر از موارد با اهمیت این سامانه به شرح ذیل است:
برای دسترسی به کلاس درس، استاد و دانشجو به نصب نرم افزار اضافی نیازی نداشته و امکان برگزاری بیش از 200 کلاس همزمان، با دسترسی همزمان بیش از 3000 کاربر وجود دارد.
در بخش اطلاع رسانی کلاس؛ امکان اطلاع رسانی گروهی از طرف دانشکده به دانشجویان، مشاهده و دریافت منابع آموزشی هر درس به تفکیک (فایلهای متنی، صوتی یا تصویری) و تابلوی اعلانات برای استاد وجود دارد.
در بخش برگزاری کلاس؛ برگزاری جلسه درس، مشاهده لیست حضور و غیاب هر درس و زمان حضور هر دانشجو در کلاس، برگزاری جلسات حل تمرین، تحویل و ارزیابی تمرین از طریق سامانه و برگزاری کلاسهای جبرانی و فوق العاده و همچنین امکان نظر سنجی الکترونیکی از حاضرین در جلسات طراحی شده است.
در بخش آزمون؛ می توان به موارد؛ برگزاری آزمون های آنلاین، ایجاد بانک سوال به ازای هر درس، تعریف آزمون به صورت تستی، تشریحی و ترکیبی، امکان تعامل استاد با هریک از دانشجویان در طی آزمون، تصحیح پاسخنامه ها توسط مدرس و امکان درج توضیح به ازای پاسخ هرسوال جهت رویت دانشجو و تصحیح خودکار سوالات تستی اشاره کرد.
شرکت نرم افزاری توسیف با شناسایی نقاط ضعف و قوت سامانه پیاده شده، در جهت بهبود سامانههای آموزش مجازی گام برداشت و به سایر دانشگاه ها توصیه می نماید تا نسبت به برگزاری کلاس های آنلاین، به این غنیمت بی نظیر اهتمام ویژه داشته باشند.
به اشتراک بگذارید
0
✖